Skip to main content

WORKSHOPS

3- OF 4 GANGEN KOOKWORKSHOP (SUGGESTIE VOOR UW GROEPSUITJE)

Kookworkshop

Seizoensgebonden. Streekgebonden. Kwaliteit. Bo & Ro kookstudio heeft elk seizoen nieuwe, heerlijke 3- of 4-gangen menu’s voor u samengesteld, die u zowel als diner als als lunch kunt bereiden. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen. Alles is mogelijk.

PASSIE VOOR KOKEN

Van thuiskok naar ware professional!
(Toegankelijk voor elk niveau)

Wanneer u koken niet alleen voor de gezelligheid doet, maar ook daadwerkelijk meer kennis op wilt doen over producten, ingrediënten en de perfecte wijn- spijscombinaties, dan raden wij u de cursus  ‘Passie voor Koken’ aan. 
Tijdens deze meerdaagse kookcursus ( 11x ) staat het creëren van menu’s en de juiste manier van samenstellen van diverse producten en ingrediënten centraal. Na een demonstratie van onze chef-kok gaat u druk in de weer om een diner op tafel te zetten waarbij extra aandacht wordt gestoken in het presenteren van de gerechten op de exclusieve Bo & Ro -manier, geïnspireerd op de keuken van Shahab Ajallouian.

WORKSHOP OP MAAT

Een workshop op maat en naar uw wens.

Heeft u zelf ideeën of suggesties? Laat het ons weten, zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden… 

KOOKTECHNIEKEN VOOR BEGINNERS

Voor beginnende kookfanaten!

Goed kunnen koken. Het lijkt allemaal zo eenvoudig. Het is vooral een kwestie van een goede basiskennis. Onder leiding van Chef de Cuisine  kunt u bij Bo & Ro uw basiskennis ophalen of basistechnieken leren. Wij bieden u een kookcollege–cursus van 5 kooklessen, waarin alle basistechnieken aan bod komen. Behalve heel leerzaam, zijn deze kookcolleges ook vooral erg gezellig.

KOKEN MET DE BLACK BOX

Koken op gevoel
( Enige kookervaring in de groep is vereist )

Innovatieve oplossingen voor alledaagse problemen binnen een bedrijf zijn vaak binnen handbereik. Maar tot inzicht komen is vaak de uitdaging. Wij dagen u en uw team daarom uit om innovatief te denken.

Koken met de Black Box bij Bo & Ro dwingt uw team om inventief te zijn met vooraf onbekende middelen en ingrediënten. Zo laten we onze professionele keuken als uw innovatiecentrum werken. Daarnaast is het ontzettend leuk om samen inventief te zijn en te koken: men leert nu eenmaal het meest als iets leuk is!

KIDS KOOKWORKSHOP

Kleine Chefs

Leerzaam. En vooral heel erg leuk! Dat is koken met kinderen bij Bo & Ro kookstudio! Kinderen kunnen ontzettend genieten van het maken van gerechten. En ze willen graag leren en leren snel. Wij bieden kinderen de plek en mogelijkheid om leerzaam en leuk hand in hand te laten gaan.

Want hoe worden echte frieten eigenlijk gemaakt? Waar bestaat mayonaise uit? En waarvan maak je een visstick? Bitterballetjes? Al kokend komen ze alles te weten over hun favoriete gerecht. En wie weet, misschien huist er wel een sterrenchef in uw kind…

WIJN-SPIJS PROEVERIJ

Leren combineren

U vindt wijn interessant en u wilt er meer over weten? Volgt u dan eens een volledig verzorgde wijnproeverij in Bo & Ro kookstudio. Deze wijnproeverij duurt circa 2 uur, waarbij wijn volledig centraal staat. 

KAAS PROEVERIJ

Meer dan kaas alleen

Nederlanders zijn kaaskoppen. Maar in Nederland worden meer kaassoorten gemaakt dan Edammer of Goudse. Kaas is een zeer interessant product dat bijna overal ter wereld wordt gemaakt. Wilt u weten waar, wat en hoe? Proeven hoe dat smaakt? Volg dan eens een volledig verzorgde kaasproeverij bij Bo & Ro.