Skip to main content

Kookstudio

Alles in huis

Bo & Ro KookInstituut is dé locatie voor uw kookworkshops, (wijn)proeverijen, trainingen, motivatie- of teambuildingsessies, vergaderingen, presentaties, borrels, feesten en meer. Met een demonstratie- eiland, biedt de Bo & Ro kookInstituut royale ruimte om te komen koken en vooral, te genieten. We hebben alles in huis. Voor grotere feesten of partijen tot 65 personen, is er volop ruimte in onze professioneel uitgeruste kookstudio, sfeervolle restaurant (op maat aan te passen, afhankelijk van uw wensen).

Passie & Kwaliteit

Bo & Ro KookInstituut onderscheidt zich door als enige kookstudio in Nederland seizoensgebonden te koken met gebruik van zoveel mogelijk fairtrade streekproducten en een knipoog naar de Perzische keuken. Ook in het aanbod van de menu’s is er de keuze om geheel of deels, biologisch of vegetarisch te koken. Alles is mogelijk op onze prachtige locatie.

Educatie

Leren staat bij ons centraal, een goede tweede is uiteraard gezelligheid. Wat is er nu leuker dan privé complimenten te krijgen over uw kookkunsten, die door u zijn opgedaan bij Bo & Ro KookInstuut? Koken is ontzettend leuk, maar zeker niet altijd (even) gemakkelijk. Daarom komt u bij ons ook, om onder leiding van onze enthousiaste chefs uw keuken-, waren -en bereidingskennis uit te breiden! 

Bo & Ro KookInstituut is uw unieke kookstudio in het hart van Zoetermeer met ruime parkeergelegenheid  op loopafstand. Goed bereikbaar per openbaar vervoer.