Skip to main content

KIDS KOOKWORKSHOP

Kleine Chefs
Leerzaam. En vooral heel erg leuk! Dat is koken met kinderen bij Bo&Ro kookstudio! Kinderen kunnen ontzettend genieten van het maken van gerechten. En ze willen graag leren en leren snel. Wij bieden kinderen de plek en mogelijkheid om leerzaam en leuk hand in hand te laten gaan.

Want hoe worden echte frieten eigenlijk gemaakt? Waar bestaat mayonaise uit? En waarvan maak je een visstick? Bitterballetjes? Al kokend komen ze alles te weten over hun favoriete gerecht. En wie weet, misschien huist er wel een sterrenchef in uw kind…


Invulling Kids Kookworkshop

Voorafgaand aan deze Kids Kookworkshop worden u en de kinderen verwelkomd in onze mooie ontvangstruimte met een glas limonade. Hierna wordt met de kinderen besproken wat er gemaakt gaat worden die middag. Alle kinderen krijgen een keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding uitgereikt. Daarna gaan de kinderen naar het keukengedeelte van Bo&Ro kookstudio en bereiden samen met de chefs van Bo&Ro en met u, twee verschillende gerechtjes. Als de bereiding klaar is, worden de gerechtjes mooi gepresenteerd en gezellig met elkaar opgegeten in ons restaurant, met limonade erbij. Na afloop krijgen de kinderen een lekker ijsje en natuurlijk een Bo & Ro – diploma!


Ideaal voor de woensdagmiddag

Onze Kids Kookworkshop duurt 2 uur. Ideaal dus voor de woensdagmiddag! Limonade, een gezond snackje, de twee zelfgemaakte gerechtjes, ijsje en kook-diploma zijn inbegrepen. Vanaf 8 jaar kunnen kinderen deelnemen aan de Kids Kookworkshop in onze Kookstudio. Reserveren is al mogelijk voor een groep vanaf 8 kinderen. Er dient altijd minimaal één ouder of begeleider aanwezig te zijn tijdens het koken met de kinderen. Ruime  parkeergelegenheid vlakbij.</p>

<p>

Inclusief ontvangst met welkomstdrankje. Alle gerechten en alle drankjes gedurende het programma te reserveren vanaf 8  kinderen. Er dient minimaal één ouder of begeleider aanwezig te zijn.

Prijs: € 34,50 per kind ( vanaf 8 jaar )
Tijdsduur: 2 uur

Reserveren of meer informatie? Neem contact met ons op!