Nieuws

 MENU:

Wij serveren de komende tijd  Rondreis door de kaart, die we regelmatig gaan variëren. Dat heeft te maken met waarborgen van kwaliteit die u bij ons gewend bent. Wij houden natuurlijk wel rekening met uw wensen en allergieën.

 AFHALEN:

Afhalen is nog steeds mogelijk, dat kunt u doen telefonisch of via email.

Van woensdag t/m zaterdag tussen 16 en 18 uur kan je lekkere gerechten bestellen en deze bij ons komen afhalen in het restaurant.

Bestellingen dienen vooraf telefonisch te worden doorgegeven, bij voorkeur via whatsapp 0615447402 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Bestellingen kan gedaan worden tot 16 uur.(ben je later, bel ons dan) 

Team Bo & Ro

 

 

Welkom bij

De geboorte van Bo&Ro

Op mijn 12de ( 1995 ) ben ik met mijn familie naar Nederland gekomen. Na een aantal jaren zijn wij een familierestaurant, genaamd Parande, begonnen in de Vijverhoek in Zoetermeer.  Daar begon mijn zus  restaurant De Witte Raaf. Na een aantal jaren mijn familie geholpen te hebben, vond ik het tijd om mijn vleugels uit te slaan en voor mijzelf te beginnen.
In 2009 opende ik de deuren van Bo & Ro. De namen zijn van mijn dierbaren kinderen. Bo is van Boas en Ro is van Romy. Inmiddels is sinds 2012 uitgebreid met nog een deelnemer, genaamd Ilay. In de logo is de letter "I"  erin verwerkt. Passie is onze drijfveer. Perfecte gastvrijheid en onze gasten te laten proeven van de beste producten in verrassende gerechten is ons doel. Wij willen dat mensen zich bij ons thuis voelen en kwaliteit krijgen tegen een betaalbare prijs. Kortom een goed en gezellig restaurant waar Zoetermeer trots op kan zijn.
 
Shahab Ajallouian.

Menu

 • Bo & Ro Rondreis voor de kleine trek
  € 29,50

  * Wijn arrangement € 14,00 (Bob € 7,50)

 • Bo & Ro Rondreis met verschillende gerechten (Het dessert niet inbegrepen)
  € 37.00

  * Wijn arrangement € 23,00 (Bob € 12,-)

 • Bo & Ro Rondreis met verschillende gerechten (Het dessert inbegrepen)
  € 45.00

  * Wijn arrangement € 29,00 (Bob € 15,-)

BEZOEK ONS


Restaurant

Markt 1
2711 CZ Zoetermeer 
T: 079-3310175

GEEF EEN GIFTCARD

Openingstijden


 • Woensdag t/m Zaterdag
  16.30 - 22.00
 • Zondag t/m Dinsdag
  Gesloten

Lunch met een grote groep? neem contact met ons op voor de mogelijkheden

© 2019 Bo & Ro
Realisatie: DiscoverDesign.nl