KAAS PROEVERIJ
Meer dan kaas alleen Nederlanders zijn kaaskoppen. Maar in Nederland worden meer kaassoorten gemaakt dan Edammer of Goudse. Kaas is een zeer interessant product dat bijna overal ter wereld wordt gemaakt. Wilt u weten waar, wat en hoe? Proeven hoe dat smaakt? Volg dan eens een volledig verzorgde kaasproeverij bij Bo & Ro. Invulling Kaas proeverij Verschillende soorten kaas proeven in combinatie met wijn. Onder leiding van één van de meest ervaren kaasspecialisten van Nederland, Maître Fromager René Koelman van Bourgondisch Lifestyle, gaan we kaas onder de loep nemen. René’s prachtige kaaswinkel is lid van het Guilde des Fromagers (Frankrijk). René is benoemd tot Maître Fromager; de eerste in Nederland die zich zo mag noemen. Natuurlijk worden er verschillende kwaliteits kazen, uit verschillende landen geproefd. U krijgt inzicht in de verschillende karakters van de te proeven kazen, op welke temperatuur deze geserveerd dienen te worden, welke wijnen er het mooiste bijpassen en nog veel meer. Een kaas proeverij bij Bo & Ro kookstudio omvat: Ontvangst met een mooi welkomstglas Proefformulieren die aan de deelnemers worden uitgereikt Vijf kazen die worden geproefd en doorgesproken Vijf bijpassende wijnen Brood en waters om uw smaak te neutraliseren tijdens het proeven Een professioneel kaas-(& wijn)deskundige Het ‘huren’ van de locatie voor 2 uur
Inclusief ontvangst met welkomstglas, alle gerechtjes en wijnen gedurende het programma
Te reserveren vanaf 10 personen
Kaasproeverij per persoon: € 45,00 per persoon
Kaas-deskundige: € 195,00
Duur: 2 uur