De geboorte van Bo&Ro
Op mijn 12de ( 1995 ) ben ik met mijn familie naar Nederland gekomen. Na een aantal jaren zijn wij een familierestaurant, genaamd Parande, begonnen in de Vijverhoek in Zoetermeer. Daar begon mijn zus restaurant De Witte Raaf. Na een aantal jaren mijn familie geholpen te hebben, vond ik het tijd om mijn vleugels uit te slaan en voor mijzelf te beginnen.
In 2009 opende ik de deuren van Bo & Ro. De namen zijn van mijn dierbaren kinderen. Bo is van Boas en Ro is van Romy. Inmiddels is sinds 2012 uitgebreid met nog een deelnemer, genaamd Ilay. In de logo is de letter “I” erin verwerkt. Passie is onze drijfveer. Perfecte gastvrijheid en onze gasten te laten proeven van de beste producten in verrassende gerechten is ons doel. Wij willen dat mensen zich bij ons thuis voelen en kwaliteit krijgen tegen een betaalbare prijs. Kortom een goed en gezellig restaurant waar Zoetermeer trots op kan zijn.
Shahab Ajallouian.