Moët & Chandon Brut Rosé Impérial

Printen
Druifsoort: Chardonnay, Pinot-noir, Pinot meunier

Een geweldige Champagne Rosé gedomineerd door wilde aardbeien en toast in de geur. Ook de Rosé weet Moet en Chandon geweldig op smaak te houden. Minimale verschillen per botteling zeggen een hoop over de kwaliteit van dit Champagnehuis. Een Champagne rosé voor iedereen, een open structuur gedomineerd door rood fruit!
img_68035
€ 33,02
Standaard prijs:
Beschrijving

Dankzij het fruit van de pinot noir bezit deze Rosé Impérial Champagne een grote zuiverheid en een soepele en volle smaakstructuur, hetgeen zorgt voor een extra zomers karakter. Moët & Chandon Rosé Impérial is door zijn fruitige expressie en volle, soepele structuur zowel een verleidelijk aperitief als een perfecte begeleider van lichte, mediterrane gerechten.

De Rosé dankt haar intensiteit en prachtige kleur aan de toevoeging van de pinot-noir rode wijnen van de dorpen Mareuil en Mareuil sur Aÿ gedurende het assemblage-proces. De smaak is zuiver, levendig, expressief en heeft een subtiele fruitigheid.

Deze volle wijn is een prima tafelwijn voor hoofdgerechten bestaande uit krab, wit vlees, lamsvlees, maar ook prima begeleiding van fruit- of sorbet-desserts.

Bezoek ons

Wijnwinkel
Bo & Ro

Dorpsstraat 2a
2712 AK Zoetermeer
T: 079-888 1223

© 2019 Bo & Ro

Realisatie: DiscoverDesign.nl