Canals & Munné Insuperable Brut, Catalunya, Spanje

Printen
Druif: Macabeu, Xarel-lo en Parellada

De fijne bubbel van deze cava streelt de tong. Heerlijke frisse wijn met intense aroma’s van citrus en florale tonen.
canals-&-munne
€ 9,92
Standaard prijs:
Beschrijving

Canals & Munné is een klein familiebedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van wijnen en cava's van gemiddelde tot hoge kwaliteit sinds 1915, toen Josep Canals Capellades, de overgrootvader van de huidige enoloog, Òscar Canals, het bedrijf oprichtte.

De top van het huis symboliseert waterkanalen vol met cava, en de torens vertegenwoordigen de vereniging van het merk, samen met de wijnbladeren en de druiven van de wijngaard.

De afgelopen jaren hebben ze verschillende grote gouden medailles, gouden medailles en zilveren medailles gewonnen bij nationale en internationale wedstrijden, die het merk naar de meest prestigieuze sector hebben gekatapulteerd. De meest recente medailles werden op het Wereldkampioenschap in Brussel gewonnen voor de Best in Competition. 90% van hun cava's worden gekwalificeerd door het cava-reguleringscomité, zoals onze Gran Reservas. De overige 10% zijn Reserva Cava's. De kelder produceert momenteel wijnen en cava's voor de nationale markt (Madrid, Bilbao, Valencia, Badajoz, Barcelona, ​​Girona, Lleida, enz ...) en voor de internationale markt (Japan, VS, Costa Rica, België, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Andorra, Denemarken, Brazilië, enz ...).

Bezoek ons

Wijnwinkel
Bo & Ro

Dorpsstraat 2a
2712 AK Zoetermeer
T: 079-888 1223

© 2019 Bo & Ro

Realisatie: DiscoverDesign.nl