Ribeira de Quelles tres Quadrado, Spanje

Printen
Druiven: Garnacha, Merlot en Tempranillo

Een wijn die meer dan 14 maanden op eiken vaten gerust heeft met een intense, briljante rode kersenkleur. Fijn en elegant in de neus met tonen van rood fruit, kruiden en balsamico die de wijn complex en leuk maken. Ondanks de kracht, toch een zeer verfijnde wijn met een aangename nasmaak van fruit en mineralen.
img_5641
€ 10,70
Standaard prijs:
Beschrijving

Land: Spanje

Druiven: Garnacha, Merlot en Tempranillo

Maximum creativiteit met de provocatieve en innoverende roeping van moderne wijnbouw, gecombineerd met de mogelijkheden van één van de meest originele wijnbouwgebieden in Spanje, La Ribera del Queiles, zorgen voor een collectie van speciale, exclusieve wijnen van Winery Arts waarbij men zich heeft laten inspireren door het nummer 9.

Regio: Aragon. Herkomstbenaming: Vino de Tierra Ribera del Queiles. Deze herkomst is ontstaan in 2003 en is een beschermde indicatie. Het gebied is gelegen in de provincie Navarra en gedeeltelijk gelegen in de D.O. Navarra. De erkende druiven zijn: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Graciano, Grenache, Merlot, Tempranillo en Syrah. Er heerst een exceptioneel microklimaat voor de wijnbouw.

De wijnen van Winery Arts zijn biologisch.

 

Bezoek ons

Wijnwinkel
Bo & Ro

Dorpsstraat 2a
2712 AK Zoetermeer
T: 079-888 1223

© 2019 Bo & Ro

Realisatie: DiscoverDesign.nl